Szolgáltatásaink

Gépi földmunkák homlokrakodóval:

  • talajegyengetés: nem egyenletes területek eligazítása, elsimítása, kisebb dombok leszedése és a gödrök feltöltése
  • gazos területek letakarítása: elgazosodott nem kaszált területen a gaz letakarítása vékony földréteggel együtt
  • talajcsere: szennyezett, sittes talajok egyenletes akár 5 cm vastagságú letermelése és termőréteg terítése
  • rézsűk kialakítása: azokon a területeken ahol ezt a talajszintek lehetővé teszik vagy megkövetelik itt jól alkalmazhatóak a mini forgókotró gépek
  • alapozási munka: minden az alapoknál kezdődik, bármilyen létesítményről is legyen szó az alapozási munka elkerülhetetlen és talán az egyik legfontosabb része a kivitelezés folyamatának. Igazi célja az építmény és a környezeti tényezők által generált (szél, hó stb.) terhek egyenletes teherátadása a talajnak. Ezen tényezők ismeretében kell minél precízebben elvégezni a munkálatokat.

Szerelékek:

Árokásó kanál 40-es, árokásó kanál 50-es, árokásó kanál 60-es, rézsű (iszapoló) kanál, roxon (bontókalapács), *raklap villa (kanálra szerelhető)
Megjegyzés: *A villa a már talajon lévő anyagmozgatásra szolgál, mert a homlokrakodó kanálra lehet telepíteni, ami pl. egy kamion leszedését már nem teszi lehetővé biztonságosan.

Építőipari gépmunka teleszkópos rakodó géppel:

  • Alapbetöltés: Lábazati falak közeinek feltöltése, betöltése. Könnyen megoldható még a kedvezőtlen tájolású telkeknél is, hisz a kitológém előnyeivel szinte nincs megoldhatatlan helyzet.
  • Anyagdepózás: A villával szerelt gép a raklapos anyagok mozgatásánál is helyzeti előnyt élvez a teleszkópos kialakítás miatt, legyen az vízszintes vagy függőleges irányú mozgatás a letalpalás után akár 9-10 m is át tudunk hidalni.

Szerelékek:

Raklap villa (igény esetén villahosszabbító), 0,8 m3 körmös tolókanál, daruszerelék

Teherszállítás, gépjárműpark

Gépjárműparkunk megbízhatóan, időben helyszínre szállítja a megvásárolt anyagokat. 1 tonnástól a 24 tonnás tehergépjárművekig állunk rendelkezésére.

Nálunk az 1 mázsa valóban 100 kg! Digitális mérlegünk pontosan méri az ömlesztett anyagok mennyiségét. Szállítási kapacitásunk meggyőző, minden kedves vásárlónknak rövid határidővel, még aznap kiszállítunk! Gyártó művi megrendelés esetén a termékeket díjtalanul eljuttatjuk a megjelölt helyre.

Részletekkel kapcsolatban hívja munkatársainkat.

Szállítási igényeket az alábbi gépekkel tudjuk kielégíteni akár már a megrendelés napján:

Fuvardíjainkról érdeklődjenek értékesítő kollégáinknál!

Cégünk gyors és hatékony anyagmozgatási eszközökkel áll a szolgálatukra.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.